Drs. Mart Hogendoorn

Oprichter van de gelijknamige dierenartspraktijk die aanvankelijk gevestigd is in Bleiswijk, en later uitgebreid met een neven vestiging in Zevenhuizen en een hoofdvestiging in Pijnacker. In 1982 ben ik afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na een drietal dienstverbanden in verschillende praktijken heb ik de stap gemaakt naar een eigen dierenartspraktijk waarbij een goede  behandeling van elk diersoort centraal staat. In de afgelopen dertig jaar is de praktijk zeer afwisselend geweest, of het nu de behandeling van honden, katten, paarden, koeien, kangoeroes, muizen of olifanten betreft. Legendarisch is voor mij het verhaal van een flauwgevallen olifant op het stadhuis tijdens het huwelijk van een van de circusmedewerkers. Voor het volgende optreden van de olifant in Berkel en Rodenrijs  werd mij gevraagd de olifant medisch te keuren. Ook een hond welke langdurig verlamd is geweest aan de achterhand zal ik niet gauw vergeten. Na een langdurige intensieve behandeling gedurende de zomermaanden was de hond opnieuw in staat zich correct voort te bewegen tot grote vreugde van de eigenaar.  Recent is nog een kip die door een vos was gebeten, gered van een wissendood. Nadat beide wonden van vleugels van de kip gehecht waren, is de poot gespalkt. Tot ieders verbazing heeft ze de volgende dag een ei gelegd en scharrelt de kip vier weken na datum met een gipspoot rond. Tot slot mag ik u mededelen dat dit alles niet mogelijk is geweest zonder de hulp van mijn kinderen en vrouw die zich hieronder voorstelt.

Jokelina Hogendoorn

Mijn naam is Jokelina Hogendoorn-Mol en ben samen met mijn man Dierenartspraktijk M.P. Hogendoorn gestart en sindsdien werkzaam als assistente. Daarnaast ben ik eigenaar van Trimsalon Jaklien, een uit de hand gelopen hobby die ik naast alle werkzaamheden en ondersteuningen in de praktijk met veel plezier voor zowel honden als katten uitoefen.  Als vliegende keeper in het geheel zult u mij vooral in de hoofdvestiging in Pijnacker tegenkomen. Hier voorzie ik u graag van advies voor uw huisdier, klein vee, of paard met de kennis en ervaringen die mij met de jaren zijn meegegeven.

In weekenden maak ik vaak tijd voor mijn dochters en de paardensport die zij uitoefenen en houd ik me bezig met de zorg voor mijn gezin en de dieren in en rondom het huis.

Graag tot ziens,

Jokelina Hogendoorn-Mol

Christine Huizer

Hallo iedereen,

In juli 2016 heb ik mijn opleiding tot paraveterinair afgerond. Hiervoor heb ik stage gelopen in Pijnacker. Na het afronden van mijn stageperiode en opleiding werd er gevraagd of ik hier wilde blijven, dit aanbod heb ik toen met beide handen aangegrepen. Buiten het werk om ben ik veel te vinden bij mijn paard. Verder vind ik het leuk om in het weekend wat met vrienden te ondernemen.

U kunt mij voornamelijk vinden op de hoofdvestiging in Pijnacker, graag tot dan!

 

Sandra Schoemaker

Beste diereneigenaar,

Mijn naam is Sandra Schoenmaker en ik ben sinds 2010 werkzaam bij Dierenartspraktijk Hogendoorn. Hier ben ik gestart als assistente in Pijnacker, waarna ik in 2011 voornamelijk heb gewerkt in Bleiswijk.
Nu ben ik terug werkzaam op de hoofdvestiging in Pijnacker op de vrijdagavond.
De veelzijdigheid in deze praktijk trekt me erg aan.  Het ene moment staan we met een puppy in ons hand en even later hebben we een geit of een paard bij de praktijk.
Ik doe het werk met erg veel plezier en hoop dat ik nog lang kan werken met dit leuke team.

Graag tot ziens,

Sandra Schoenmaker