Ontmoet ons team!

Als team van 3 dierenartsen, en 4 assistenten vormen wij samen een toegewijd team dat zich inzet voor de gezondheid, het geluk en het welzijn van uw huisdier.

Mart

Mart Hogendoorn

Dierenarts

Met een focus op het het metabolisme en de interne geneeskunde brengt Mart een uniek perspectief en een diepgaande kennis naar ons team. Hij streeft naar een goede preventieve zorg en behandelingen op maat.

Joanna

Joanna Hogendoorn

Dierenarts

Als toegewijde dierenarts heeft Joanna een passie voor zowel grote als kleine huisdieren. Met een empathische benadering en een scherp oog voor detail, staat zij klaar om uw huisdier de best mogelijke zorg te bieden.

Albert

Albert Soede

Dierenarts

Met een achtergrond in de echografie en orthopedie brengt Albert een schat aan ervaring en expertise mee naar ons team. Hij is toegewijd aan het leveren van uitstekende medische zorg aan al onze patiënten.

Jokelina

Jokelina Hogendoorn

Assistente - Praktijkondersteuning

Met een focus op het welzijn van dieren, biedt Jokelina empathische zorg en ondersteuning aan onze patiënten en hun eigenaren. Haar toewijding aan het comfort en de gezondheid van elk dier is bewonderenswaardig.

Christine

Christine Huizer

Paraveterinair

Als ervaren assistent is Christine bedreven in het bieden van ondersteuning aan onze dierenartsen en het verzorgen van onze patiënten. Haar vriendelijke houding en professionaliteit maken haar een gewaardeerd lid van ons team.

Didi

Didi Woning

Assistente

Met een passie voor het helpen van dieren en hun eigenaren, ondersteunt Didi ons team met enthousiasme en toewijding. Haar zorgzame aanpak en aandacht voor detail stralen positief uit in ons team en in de zorg voor uw huisdier

Noëlle

Noëlle van Brussel

Assistente

Met een liefde voor alle dieren en een vriendelijke benadering staat Noëlle klaar om u en uw huisdier te verwelkomen in onze praktijk. Haar aandacht voor detail en zorgzaamheid maken haar een waardevolle aanwinst voor ons team.

Maud

Maud van Paassen

Dierverzorger

Als assistent dierverzorger ondersteunt Maud het team bij het verzorgen en entertainen van onze hotel- en opnamegasten. Ze gelooft in het belang van interactie en spel voor dieren, en zo geniet ze ervan om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Welkom

Heeft u vragen over uw huisdier of over onze praktijk? Kom gerust eens binnen wandelen bij onze hoofdlocatie in Pijnacker, onze assistentes helpen u graag!