Naast onze dierenartspraktijk hebben wij de mogelijkheid tot de opvang van katten, konijnen en knaagdieren. Wij bieden een unieke opvang met ruime privé- en groepskamers, waar wij uw huisdier deskundig kunnen opvangen. Eventuele toediening van medicatie gedurende het verblijf is geen enkel probleem, en er is altijd een dierenarts beschikbaar om direct medische zorg te verlenen indien nodig.
Dagelijks worden uw dieren met zorg behandeld, en zijn zij bij ons in vertrouwde handen.

Voor de katten bieden wij ieder een ruime privé-kamer, en is er de mogelijkheid om de katten overdag in de gezamenlijke huiskamer te laten verblijven.

Voor de konijnen/knaagdieren bieden wij zowel binnen- als buitenverblijven. Binnen bieden wij konijnen/knaagdieren een royale kamer waarin zij vrij rond kunnen hupsen. Buiten beschikken wij over een heuze konijnenbungalow, met een royale ren. Voor zowel de binnen als buiten konijnen/knaagdieren bieden wij ook de mogelijkheid tot het verblijf in een ruime flat.

Kom gerust eens kijken en informeer naar de mogelijkheden!

 

LET OP! Boekingen dienen minimaal 3 weken op voorhand geannuleerd te worden, anders zijn wij genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

Verplichte vaccinaties voor katten en konijnen
Katten: Kattenziekte, Niesziekte en Bordetella
Konijnen: Myxomatose, RHD I en RHD II